Word ook onderdeel van MashriQ!

Wil jij ook onderdeel worden van deze snelgroeiende organisatie?

Word dan een MashriQi! Een MashriQi is sociaal-maatschappelijk betrokken, innovatief, eigentijds, ambitieus en houdt wel van een uitdaging. MashriQ is de plek om de student te excelleren binnen zijn of haar vermogen en wij zijn opzoek naar jou!

Als toekomstig student aan een HBO- of WO-instelling staat een wereld voor je open te gaan. Vanaf je studententijd maak je keuzes voor het leven. Je krijgt dan ook direct advies van ons. Zorg voor een productieve en vruchtbare omgeving, omring je door mensen met verschillende geuren en kleuren, ontwikkel jezelf als individu, bouw een breed netwerk op en natuurlijk het belangrijkste; zorg er altijd voor dat je plezier beleeft in wat je doet. Kortom, “Enjoy your studentlife!”

Bij MashriQ kun je je op verschillende manieren inzetten en doorgroeimogelijkheden zijn er volop. Daarvoor moet je natuurlijk wel eerst een MashriQi worden en deze zijn er in verschillende soorten en maten. Bij elk van de onderstaande gevallen ben je een MashriQi dus dat kan zowel actief als passief zijn!

Iftar_2008_-233

Wat is een MashriQi?

Bestuurslid: Een bestuurslid houdt zich bezig met alle strategische, tactische en operationele zaken omtrent de vereniging. Alles dat MashriQ organiseert wordt van hieruit gecoördineerd. Wat levert het op? Prijsloze beloningen als vaardigheden en ervaringen die je nergens anders op kunt doen en meer.

Commissielid: Een commissielid houdt zich meer bezig met taken die operationeel van aard zijn. Personen die wat bekender zijn geraakt met de vereniging en actief willen worden in het studentenleven – nemen meestal plek in de commissie voordat zij verder groeien in het bestuur. Zij maken vergaderingen mee en ervaren de vele mogelijkheden die hen te wachten staan.

Actief lid: Nieuw geïnteresseerde of sterke sympathiserende, er is altijd plek om een steentje bij te dragen. Actieve leden helpen meestal mee tijdens evenementen en zijn altijd stand-by om het team te versterken. Ze maken de briefing mee en zijn altijd te vinden bij ons over de vloer. Iedereen die het ook maar wilt is meer dan welkom of je nou veel tijd hebt of weinig – jouw hulp komt altijd ervan te pas.

Alumni lid: Ben je afgestudeerd en nauw verwant met ons, een oud-bestuurslid, oud-commissielid, oud-actief lid of afgestudeerd donateur lid dan groei je automatisch door naar ons alumni-netwerk. De eerste generatie heeft een rijke carrière opgebouwd en zij zijn nog allemaal volop ter beschikking voor MashriQ. Zij zetelen vandaag de dag in het Raad van Toezicht, de verschillende Raden van Advies of één van de comités. We verliezen niemand en profiteer dus van een rijkdom aan ervaring en bijzondere mensen.

Geweldig! Maar ik ben geen van bovenstaande. En nu?..

Elke vereniging bestaat er voor haar leden en het gezicht ervan wordt mede bepaald door haar leden. Daarnaast is het lidmaatschap dé manier om op de hoogte te blijven van de activiteiten en laatste nieuwtjes. Je wordt dan op de hoogte gehouden van alle ins & outs en het belangrijkste is dat jij ervoor zorgt dat wij samen een MashriQ Community zijn. Je mag jezelf dus een MashriQi noemen!

Iftar_2008_-025

Hoe word je lid?

Gewoon lid: Heel simpel, geef je e-mailadres door. Je bent dan officieel lid van MashriQ en wordt op de hoogte gehouden van de activiteiten en laatste nieuwtjes. Je bezoekt onze activiteiten, bent een sympathisant van ons, staat geregistreerd in ons bestand en ontvangt de nieuwsbrief. Gebeurt dit al, dan maak je officieel deel uit van onze achterban. Je kan je hier aanmelden.

Bestuurslid: Heb je interesse in een bestuursfunctie bij MashriQ? Stuur dan een mail naar: denhaag@mashriq.nl

Commissielid: Wil je actief worden bij een van onze commissies? Stuur dan een mail naar: denhaag@mashriq.nl

Actief lid: Wil je actief lid worden? Stuur dan een mail naar: denhaag@mashriq.nl

Advertenties