Word lid!

Word een MashriQi!

Word een MashriQi! Een MashriQi is sociaal-maatschappelijk betrokken, innovatief, eigentijds, ambitieus en houdt wel van een uitdaging. MashriQ is de plek om de student te excelleren binnen zijn of haar vermogen en wij zijn opzoek naar jou!

Als toekomstig student aan een HBO- of WO-instelling staat een wereld voor je open te gaan. Vanaf je studententijd maak je keuzes voor het leven. Je krijgt dan ook direct advies van ons. Zorg voor een productieve en vruchtbare omgeving, omring je door mensen met verschillende geuren en kleuren, ontwikkel jezelf als individu, bouw een breed netwerk op en natuurlijk het belangrijkste; zorg er altijd voor dat je plezier beleeft in wat je doet. Kortom, “Enjoy your student life!”

Bij MashriQ kun je je op verschillende manieren inzetten en doorgroeimogelijkheden zijn er volop. Daarvoor moet je natuurlijk wel eerst een MashriQi worden en deze zijn er in verschillende soorten en maten. Bij elk van de onderstaande gevallen ben je een MashriQi dus dat kan zowel actief als passief zijn!

Wat is een MashriQi?

Lid: Studenten of geïnteresseerden kunnen lid worden van MashriQ. Door lid te worden word je een MashriQi! Als lid zijnde vergroot je je netwerk en steun je onze snel groeiende organisatie. Bovendien kom je in aanmerking voor kortingen en kan je soms gratis toegang krijgen tot onze activiteiten. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om actief te worden in één of meerdere commissies (PR, Activiteiten en Financiën) en kan je later ook doorstromen naar het bestuur. MashriQ is een studentenvereniging die aangesloten is aan de Haagse Hogeschool en kan een stem zijn voor haar leden bij het schoolbestuur. Tot slot heeft een MashriQi inspraak op de koers van MashriQ. Elk jaar wordt er een algemene ledenvergadering georganiseerd waarin er wordt gepresenteerd wat er is gedaan en wat de plannen zijn. Tijdens deze vergadering wordt er ook actief geluisterd naar de leden en eventuele advies, suggesties & ideeën die zij hebben. Klik hier om lid te worden!

Lid NL

Commissielid: Een commissielid houdt zich meer bezig met taken die operationeel van aard zijn. Personen die wat bekender zijn geraakt met de vereniging en actief willen worden in het studentenleven – nemen meestal plek in de commissie voordat zij verder groeien in het bestuur. Zij maken vergaderingen mee en ervaren de vele mogelijkheden die hen te wachten staan.

Bestuurslid: Een bestuurslid houdt zich bezig met alle strategische, tactische en operationele zaken omtrent de vereniging. Alles dat MashriQ organiseert wordt van hieruit gecoördineerd. Wat levert het op? Prijsloze beloningen als vaardigheden en ervaringen die je nergens anders op kunt doen en meer.

Alumni-lid: Ben je afgestudeerd en nauw verwant met ons, een oud-bestuurslid of oud-commissielid dan kan je doorgroeien naar ons alumni-netwerk. De eerste generatie heeft een rijke carrière opgebouwd en zij zijn nog allemaal volop ter beschikking voor MashriQ. Zij zetelen vandaag de dag in het Raad van Toezicht, de verschillende Raden van Advies of één van de comités. We verliezen niemand en profiteer dus van een rijkdom aan ervaring en bijzondere mensen. Klik hier hier om je aan te melden voor een alumni-lidmaatschap!

Alumni Lid NL